Gabor Szabo
2001.12.18
|
|
0 0
231
|
Üdvözlet mindenkinek!!!!!!!!Örömmel értesültem arról hogy kicsiny hazánkban is dúl némi NASCAR láz.Nem akarom hosszúra nyújtani (majd meglátjátok :)) ) mondanivalómat,csupán annyit szeretnék hogy éppen azon fáradozom hogy egy jó kis NASCAR csapatot szervezzek azokkal az emberekkel akiknek megvan a NASCAR4 és van internet kapcsolatuk.Nagyon szeretném ha lennének olyanok akik nagyon komolyan játszanak a játékkal.Én minden nap ott lógok a szerveren (persze ez csak eredeti játékkal lehetséges esetleg akinek megvan annak nem kell taglalnom a többit a magyarnyelvű kézikönyv mindent elárul!!!) )és 20-55 évesig játszottam emberekkel akik mellesleg nagyon profik.Iszonyatosan jó futamokban volt részem és mindet fel is vettem 20-200 körösig.PL:volt olyan futamom is ahol 40 körön keresztül kb 50-60 centire voltak egymástól a kocsik és kb 3 kanyaronként oda-vissza előzgettük egymást.Bár ezt szavakkal nem tudom leírni de ha annyit mondok hogy a kormányomon a tenyerem alól szabályosan folyt a veríték és átázott a póló ami rajtam volt akkor azt hiszem mindent elárulok.
Thrustmaster Modena Force Feedback kormány + kuplungpedál + gázpedál + fékpedál+ H (4) sebességes váltó....szóval én elég komolyan "játszom" ezt a játékot.
Ha esetleg valaki vagy valakik késztetést éreznek aziránt hogy szervezzünk egy jó magyar 10-20 esetleg 30 fős csapatot kérlek írjatok.(ilyen versenyélményt soha nem adott egyetlen F1 játék sem ezt garantálom)
előre is köszönöm mindenkinek aki meghallgatott.
emilem: rieltai@chello.hu ja és az itt használt felhasználónéven szerepelek a nascar4 szerverén is!
ui:a szerveren valódi hús-vér NASCAR pilóták is játszanak!!!!! pl Dale Earnhardt Jr. is (ez komoly) |
|