krist
2001.12.17
|
|
0 0
287
|
Csemegeeee:
"...Hail! 24 éves rocker skac vagyok: delfinszürke szem..."
vagy:
"...Keresem azt a srácot, aki nov. 17-én Tbányán a Metal Milleniumon a Fekete Sereg koncerten a színpadon énekelt..."
És végül Nózinak is találtam egy levelezőtársat:
".."Minden megvolt, minden megtörtént velem, Mltam a jövőmbe cipelem. Tükörterem, ismétlődik életem, adj valami újat nekem!" Azoik számára ragadtam tollat elsősorban, akik számára ismerősek e sorok, és akik életüket kötötték az Ossianhoz. De ezen felül várom olyan 16-24 év közötti fiatalok leveleit, akikben túlteng a kreativitás és szívesen gondolkodnak a világ dolgain. Légy őszinte, magabiztos és szeress bulizni! A színészberkekben jól mozgok, a Pécsi Sándor Guruló Színház növendéke vagyok. Hiányzik mégis az életemből az az átlagnál lelkileg érzékenyebb lélek, aki számára fontosabb szempont egy emberben a belső érték és adott esetben lelki megnyugvást tuda nyújtani. 18 éves lettem és szeretném ezt a kor VELED kezdeni! Ha te is így gondolod és még kiutat jelent számodra ebből a romlott világból az Ossian nyugtató dallama, akkor ne habozz, írj! Cím: Tota, 3529 Miskolc, Gesztenyés u. 2. 5/3."
:-)))
|
|