muki27 Creative Commons License 2001.12.17 0 0 8051
Hali!

Az exhernyos csak azt jelentette hogy exhernyos, ezzel iteletet nem alkottam. A kocsoggel alkottam iteletet. Volt ez a faszi, aztan nekiallt itt agyalni, hogy a cucc szetbasz, meg mindenki fuvel kezdi, aztan ugyis hernyozni fog, meg hogy mennyivel fontosabb a csalad, meg baratok, meg ilyesmi. Sz'al ez a tipikus hozzaallas, amikor valaki nehezen leall, es utana csak ugy tudja megtartani magat, hogy amit addig o csinalt azt fikazza, es masokat is megprobal elrettenteni. Holott az O gyengesege, helyzete, korulmenyei miatt O nem birta esszel csinalni, es le kellett allnia, nekem meg ehhez mi kozom?! Meg jott a ph<7 is ezzel a szoveggel, hogy nincs nagyobb bajunk, mint ezzel foglalkozni. Ezert irtam, hogy nekem spec most elsodlegesen nincs.
Egy olyan ember aki nem tudott egy szaros drogot kezelni, ne papoljon itt nekem. Ezert irtam, hogy vannak olyanok akik egyutt tudnak ezzel elni, sot meg profitalnak is belole, az allam ill. a tarsadalom is profital beloluk, akkor meg mi a faszomert kell oket bortonbe csukni. Az olyan szar erzes lehet, amikor az embe tudja, hogy havi 300ezret ad az allamnak, ami ezt azzal halalja meg, hogy bortonbe akarja csukni, pedig nem artott senkinek. Persze ez szar annak is, aki nem fizet az allamnak semmit, vagy csak kevesebbet, de igy azert elesebb az ellentet.
En persze nem fuvezek (de tenyleg nem, rendorbacsi, tessek elhinni), de ha lehetne fuveznek. (de utalom hogy ilyeneket kell irni).

muki

Előzmény: Vacskamati (8036)