Sveriges fana Creative Commons License 2001.12.16 0 0 3401
Aza dobos srác Larss volt a metalhu#- ről. Amúgy én jól éreztem magamat, ugyhogy máskor is össze lehet ülni. Megengedem :))
Megpersze ugy vettem észre, hogy Pyramidtól, és Blindtól lehet mit tanulni bőséggel, nemcsak hogy egy uj technikát tanultam, hanem Pyramid elejtett megjegyzése pont azt taglalta, amit émmár régen tunni akartam, csak sajna nem fejtette ki, demajd lekközelebb konzultálok vele.
Másfelől meg mindenki annyira lelkes volt, hogy 1, meg akarta mutatni tudását (részemről fázott a kezem, azér nem jött ki a Bettencourt féle Bumble Bee rendesen, a Pyramid technikázása meg zavarba hozott, azér nem tutam neki normálisan imprózni, de ez most mindegy is.) 2, fel volt dobva a technikai felszerelésektől, meg a hangerőtől, ezért próbálgatták csupán saját játékaikat. Nahát ezért lett egy kissé kaotikus, de azér Pyramid és Blind zárójátéka belőtte a becsületgólt. Nademostmár hagyjuk öket egyfelől azért, mert sokat fognak csuklani, másfelől mert elbízzák magukat, harmadrészt meg megvannak az arra kijelölt csajok, akik "lerendezik" őket, ez nem a mi feladatunk ugyibár :))
Naésmost próbálok vmi ujat, ne lepődjön meg senki, ha nem sikerál:
Napáá:
GG. Inc.