Szedő Tördelő Creative Commons License 2001.12.16 0 0 31
Úgy tűnik igazad van :(

Nem az a baj, hogy mindenhol emberek dolgoznak, hanem az, hogy ilyenek. Tudom, hogy a MATÁV sem jobb, mint az UPC. Egykutya. A MATÁV most nagyon kapar, hogy minél több előfizetőt gyűjtsön. Az UPC meg bizonyítani akart. Sajnos nagyot akart fingani oszt beszart eset forog fent náluk. A megnöveledett reklamációkat fapofával intézik, hülyének nézve bennünket.

Természetesen az UPC is alkalmaz néhány normális embert. Ők a dolgozók, akik az internet üzembe helyezést végzik stb. Velük általában nincs is gond. A többieknek megmondják: hogyan kell viselkedni. Így tűnik legalábbis. Az a bizonyos ügyintéző néni egy szerencsétlen kis nő, aki úgy tűnt, hogy erre a (bármilyen ide illő obszcén szó helyettesíthető a zárójeles cég helyére ízlés szerint) cégre még büszke is.

A tisztesség nem divat. Az egy elavult viselkedési forma. Ódivatú embereknek való. Ezt a szót a multik, nagyvállalatok nem ismerik. Hatalmuk van és ezzel vissza is élnek. MATÁV, UPC... folytathatnám a sort, de a folytatás nem ebbe a topicba illik.

Előzmény: chromax (30)