Route66 Creative Commons License 2001.12.15 0 0 74
"ugye nem vagy ilyen gonosz?"

Deeee!!! :)

"csak nevelő célzattal csinálod, igaz? "

ööö... milyen más céllal lehet ilyesmit csinálni?

"mer'különben ellened is védekezni kell"

Nem, ellenem nem kell. Az alábbiak ellenére meglehetősen nyugodt, és birkalelkületű ember vagyok. Ha épp dugóba kerülök, a duda környékére sem nézek. Berakok valami kis jazzt, feltekerem jó hangosra, üresbe rakom, kinyújtóztatom a lábamat, és élvezem a zenét. A többiek meg a krönyező autókban őrjöngenek, a hajukat tépik, mert dugó van, meg hasonló dolgokat művelnek.
Nyáron pl. rendszeresen kellett mennem a Könyveskálmánon, ahol tudvalevőleg napközben mindenféle őrület van, csak közlekedés nincs. Amíg mindenki feltekert ablakok mögött ült, és izzadt, addíg a legtöbb esetben egyedül én voltam, aki a két első ajtőt félig kinyitotta, hogy legalább ne rohadjak meg a kocsiban. Ilyenkor eleresztek egy gyors telefont, hogy kések, és utána mosolyogva sz*rok a világra. :)

"carmageddont sokat játszottál?"

Naná! Carmageddon alapmű. Elsőre kb 6óra alatt nyomtam végig, természetesen egy seggel (a Carma 1-et).

Egyébként iszonyatosan jó játéknak tartom, éppen azért, mert vérengzeni KELL benne. Sok kritikus nyöszörgött, hogy elvadítja az embereket (és ma is nyöszörögnek az ilyen game-ek miatt), de szerintem épp ellenkező hatású. Legalábbis rám nézve. Megnyugtat, és levezetem vele a dühömet. Ezzel elérem azt, hogy az esetleges őrjöngő idegbaj nem tör rám a hétköznapokon, és nem csinálok IRL olyasmiket, amiket röhögve teszek meg pl. a Carmageddonban.

Előzmény: kultúrális ellenőr (73)