Shai Hulud Creative Commons License 2001.12.12 0 0 7979
Ahoj!

Gondoltam ignorálok de bevallom nem ment. Mi az hogy nincs a zöldnek tradíciója kis hazánkban? Nem tudom, hova és mikor jártál iskolába, de én már áltiskban (jórég) úgy tanultam a környezetórán a muiholteremt hogy "kendert lenn, lent fenn", és jól meg is jegyeztem, bezonyám. Icipici zárójelben megjegyezném még a (leendő) hazánkban ideiglenesen állomásozó római helyőrségeket, ét-és-vágygerjesztőként rágcsálták a jógyantás bimbajokat, valamint honfoglalónépeink kedvelt esti szórakozását - 3lábú sátorban izzó kőre szórt kendervirágzat, majd közös kurjongatás -, amiket a szkíta "testvérektől" és leszármazottaiktól tanultak el. A hollandok még egymást üldözték nagy gótságukban mikor mi már több THC-t halmoztunk fel szervezetünkben mint ma összesen. Azt se felejtsd el, hogy akkortájt nem kimondottam keresztyény nemzet voltunk, hanem erősen természetimádó.

Megjegyzem egy még sokkal-sokkal kisebb zárójelben, hogy nálunk a kisebbség nem annyira kisebbség, csak nagy úr a hasmenés, meg a nehezen felépített egzisztencia féltése.

Emmegazénkedvencvéleményem, modéfak. :))

saj

"what little i know"

Előzmény: Savas Kémhatás (7974)