-Misi- Creative Commons License 2001.12.07 0 0 114
Sziasztok! Csá CSa:)

CSa: Na most hogy suli mellet kicsit több időm van leírok mindent a motoromról.Tehát apám hirhedt motor ellenes,de neki volt egy 350-es Jawaja,azzal járt dolgozni.Azt eladta.Egy nap olvastam a Bazár hirdetés újságba,hogy egy 350-es Jawa eladó,és hogy 25-éve áll!Felhivtam és kiderült,hogy 63-as és ki akarta dobni,de mégis meghirdette.Kérdeztem mennyiért adja oda,hát irányár 30e,ok mondom 25-ert elviszem.El is hoztam (AZ APÁM ÖNKÉNTESEN)nagy szó,volt gyújtás,tiszta volt benne az olaj és a karburátort is kitisztitottam,majd elsőre beindítottam,gyönyörű volt.Most szetszedtem,van új:külsők,belsők,aksi,fék,gáz,kuplungbovden,pipák,olaj.Tehát mostmár minden alkatrészem megvan,mindent begyűjtöttem.Most viszek:felniket,kipufogot,lámpaburát,telót,tankot,fékpedált krómoztatni(a napokba),a festék már megvan.Krómozás után lefestem(balackba van töltve)a mocit,majd összeteszem.Ja a motor új csapágyakat,gyűrüket,szimeringeket,tömítéseket kapott.Az kész még a hengeret kell lefesteni feketére azt a motor teljesen kész.Tehát jól állok.A moci februárra teljesen kész lesz,az én "kis"Jawa 350-es csepptankos ikerhengeresem.Amugy 1963-as.Na azthiszem mindent leirtam de ha lesz változás,vagy esetleg kép akkor megpróbálom feltenni.Na üdv mindenkinek,fogok írni csak nem túl sűrűn(tudjátok suli is van:) )Na sziasztok:Misi!