geszthi Creative Commons License 1999.03.04 0 0 137
Azfix,

miert kiirhatatlan? Mar volt rola szavazas. Kiraly Zoli szervezte, ha jol emlekszem 91 vagy 92 nyaran volt. Ervenytelen, nem mentek el elegen.
No de epp ezert irtak ki nyarra, mert nem ertettek vele a parlamenti partok (foleg szdsz - ma is ezt mondja!, es mdf. Ez akkor ugye leg volt).

Miert kellene megmagyarazni a kisgazdaknak? A fenet kell! Magyarazzak meg ok, hogy miert mondtak talan egy honapja:
"Az FKgP mindig is a kozvetlen elnokvalasztas mellett volt. Most is , DE ezt csak 2004-tol tarjak megvalosithatonak, a mostanit meg a regi rendszer szerint kell megcsinalni.....blablabla"

Ha ezt meg tudja torgyi indokolni akkor megerdemli! De ahhoz kellene nagy gazdanak lennie, hogy bevallja, mert en az akarok lenni...

Egyebkent, ez az erved, hogy miert hagyna ott a napi politikat egy protokolaris dologert eleg gyenge. Csak azert mert ez Magyarorszag legnagyobb/legtiszteletremeltobb/leglegleg posztja. Mi mast erhetne meg el?! Mar 65 vagy mennyi, tul sok eselye (sulyfelesleget es magyar statisztikakat figyelembe veve nincs) mar nincs. Miniszterelnok meg nem lesz, ezt o is tudja (bar mar ketszer elsopro gyozelmet "aratott" ugyebar).

Ez az egesz egyebkent sajna nem az fkgprol szol, hanem a fideszrol. Ha fontosabb lesz a kepviseloiknek a torgyi mint az orszag legfontosabb posztjanak megfelelo/hiteles emberrel valo betoltese ez akkor egyszer s mindekorra oda tekintelyuk, szerintem. Ok is beallnak a sorba, hogy "hat igen nem kellene,szemelyszerint ellenzem, de hat a politika ugyebar". Csak arra leszek kivancsi elojonnek-e az orszag erdekevel. No az nagy poen lenne...

Előzmény: azfix (135)