Törölt nick Creative Commons License 2001.12.04 0 0 183
Sziasztok,
Rég jártam erre...
Haladgat az ügy, ma kaptunk egy e-mailt, miszerint a leendő főnök által felfogadott munkajogász kiderítette, hogy vonatkozik ránk a § 5 Nr 2 AAV, amiről dugóm nincs hogy mi, de ő nagyon örül neki...
Eddig jan. 1 volt a kitűzött dátum, kb. egy hete a leendő megpedzegette, hogy nem lehetne-e a biztonság kedvéért febr 1.-re módosítani, én meg hótt boldog voltam miatta, mert úgyis el vagyunk havazva. Erre most ez a mail.. De megírom neki, hogy már bizony legyen inkább február 1!

A kocsit meg kell venni, a cég nem óhajtja vállalni a kockázatot. Nem egészen pontosan értem, de ez van és kész. Viszont a biztosító kiadja egy évre a zöld kártyát, ha kifizetjük az egy évet. Szerintetek meddig lehet ott elsumákolni egy magyar kötelezővel?

Más. Nem tudja véletlenül valamelyikőtök, hogy mennyibe kerülhet odakint egy 24 órás internet (mondjuk a chello)? A www.chello.de oldalon kicsit se tudtam kideríteni, és mivel netfüggő vagyok, ez életkérdés!

Még más. Valószínűleg állami betegbiztosításunk lesz. Azt szeretném kérdezni, hogy ha betegek vagyunk, hogyan kell orvoshoz menni? (jó, tudom, hülye a megfogalmazás, de most csak így tudok...) És ha a gyerek beteg? És hogyan intéződik a betegszabadság?

Jaj. A gyerekeknek kell vízum?

Hű de kezdenek sűrűsödni az események. Kezdek izgulni.
Nektek meg - nem győzöm elégszer mondogatni - köszönöm a sok-sok segítséget és tippet.
És ne reménykedjetek, JÖVÖK még!!!!!!!!!!!!! :-)
Pusszancs!