sziasztok kedves topicosok!
tegnap mesélte egy ismerősöm, hogy nemrég óta a volt gimis osztálytársaival egy indexes fórumon tartja a kapcsolatot, gondoltam, rákeresek, hátha nekünk is van ilyen... és van! :-)
én '99-ben végeztem. ráadásul 8 évig jártam a suliba... a legeslegesleglső 8/1.-ben kezdtem a folyosók és padok koptatását, szóval régóta ismerem az ottani dolgokat.
és még most sem teljesen szakadtam el, hisz november elején volt a CD-bemutató koncert, ahol az egyik kamarakórus tagjaként volt szerencsém fellépni :-)
ha valaki nem tudna a CD-ről: áprilisban volt a felvétel, és énekel rajta a vegyeskórus, a kiskórus, két kamarakórus, a gregorián-kórus, és egy reneszánsz zenekar is közreműködik. de ennyit a zenei életről.
nagyon szerettem oda járni. a legtöbb említett tanár neve ismerősen hangzik, talán nem véletlenül :-) Ferenczfy tanárnőről én is csupa jót mondhatok, egyetértek azzal, aki említett róla dolgokat, 2 évig hozzá jártam matek fakt.-ra. Balatoni Teri néni is egyike a kedvenceimnek... Győri tanár úrhoz pedig az utolsó évben volt szerencsém, ahogy Enikő néni elment :-( hát, elég volt az egy év.
nem tudtam rendesen elolvasni a topicot, majd ha kicsit több időm lesz, eszembe jut még valami, írok :-)
Üdv mindenkinek!!!