Promike! (68-70)
Valóban kedves vagyok!;-)
Szerintem Te értettél félre, és nem rohantam Neked, én csak kérdeztem. Miért gondoltad ezt rohanásnak? Valóban, tényleg vannak a környezetre terhelőbb dolgok is. A sok ok közül egy, amiért nem foglalkozunk a teljes környezetterheléssel: az már annyira sokrétű és bonyolult, hogy mindennel nem lehet foglalkozni egy szervezetnek; ha csak a legnagyobbal foglalkozna mindenki, mondjuk légszennyezés, akkor lehet, hogy 20 év múlva tiszta lenne a levegő, csak nem lenne, aki beszívja, mert közben a vadászok kilőnének mindent, a folyók már csak tavak lennének, a gyepeket felszántanák, a tölgyerdők helyére nemesnyarat ültetnének, stb. Hidd el megvannak azok a társadalmi szervezetek, melyek nagy erőket mozgatnak meg az általad említett témakörben, a problémák megoldására.
Mint már írtam a vízerőmű működése következtében egyetlen egy csepp olajjal, vagy kiló szénnel sem fog kevesebb felhasználódni az erőmű hatáskörében.
A tegzes meg azért pusztulna ki, mert az építkezéssel olyan élettér alakul ki (tározó) amelyik ennek a fránya tegzesnek nem felel meg.
Te el todod képzelni, hogy a Badacsonyról lenézel a Balcsra, és egy nagy hidat látsz középen? Ne haragudj, de én nem! Aki át akar menni ússzon át, vagy kerülje meg!
Léci írd meg magánba az emil címedet, mert írtam egy emilt, de a rendszer visszadobta.