kaposvari!
Pakson még nem felejtették el Rolandka döntőbeli szemétkedéseit, de hogy miért pont "Láncfűrész" ezt sajnos szombaton nem fogod megtudni a sérülése miatt (pedig készültek a fiúk). Ha majd visszatér és lesz emlékezetes "alakítása" (mert lesz!), nézz rá a paksi B középre és mindent meg fogsz érteni.
bz_!
Én csak azt a szurkolót nem tudom megérteni, aki kimegy a női meccsre és utánna, mint aki jól végezte dolgát hazamegy.
Beléndek!
Tévedsz! Egerszegen két éve a magyar-horváton 5000 néző jelent meg, pedig a zete már akkor is egy kalap szar volt nézősereg nélkül.
Fish!
Szerintem a SPORT1-nek nem jelentett volna problémát két különböző város, hiszen a múlt héten két különböző országból adta le egymás után élőben a közvetítéseit.
Bizony jól hallottad, hogy Zalán ellen szurkoltak. Ez már divat válogatott meccseken. Nem mondom voltak hibái, de nagyon fontos és szép megoldásokat is láthattunk tőle. Kiváncsi vagyok Isti vagy Kálmán Laci milyen teljesítményre lenne képes, ha saját szurkolói várnák, hogy mikor hibázik. Ez még szarabb lehet, mint idegenben játszani. Nem baj Zacsi! Hétvégén csak hozd ugyanezt a rossz formát és minden rendben lesz.
TO: Turnovers
St: Steals
BS: Ezen komolyan kell gondolkodnom, de biztos tudja valaki.
Üdv.
Feribá04
Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!