waxxablaze Creative Commons License 2001.11.29 0 0 62
hókeférke válasz erre | adatok | e-mail 2001-11-28 10:01:41 (43 )

Horvátországgal nem hiszem, hogy össze fogunk veszni ezen. Az AK szállítást nem felejtik el szerintem (bármennyire mószerolt itt anno "az a hátsó oldal").
Nem igazán értem, hogy hogyan jön ide a hágai (impotens) bíróság, meg a háborús bünök elkövetőinek kiadása.
"Szóval ez a Horvátoszág ellenes akció olyan látszatot is hordoz (minél nemzetközibb ez atiltakozás, annál inkább ez a látszat!), hogy ha Horvátország kiadja a tábornokokat, akkor nem lesz tüntetés, ha nem adja ki, akkor meg lesz... "
??? melyik tüntetés

hófehérke (45)
a szélerőmű lehet, hogy kissé valóban off de...
miért kéne támogatni egy giga vállalkozást (vállalkozót) aki lehetséges pl. hogy az eu-ban felnyalt egy rakás támogatást az ötletére, itt is kuncsorog és utána megmagyarázza a bennszülötteknek nekik mi a jó (valahogy igy mondtad).
Az elektromos áram termelésének jövőjét az atomerőművekben látom. Saját házad esetén : A naperővel kis mennyiségű áramtermelést (világítás) és a melegvíz előállítására pedig napkollektor (melegvizet könnyebb tárolni mint az áramot).
Mondtad a fűtést. ld előbbi melegvizet használod, ha nem elég a hőfok akkor rámelegítesz (gáz, vagy fa). Nem mindegy, hogy 65 fokról melegíted vagy 12-ről. 100 m2 kollektor 18.000 m3 gázt tud spórolni egy évben. Én is tudom, hogy ez csak a szükséglet egy része. Csakhogy melyik része? kissebbik? Nagyobb?

a hosszútávú gondolkopdás nem feltétlenül jeleni azt hogy tudom hányan leszlek a lakosok 100 év múlva. ez a demográfusok dolga lenne
természetvédőként a feladat a természet(szükebb értelemben élőhelyek, biotópok)-ben bekövetkező változások lehetséges hatásainak modellezése. Ezen változások korai felismerése stb.

dez1
lejjeb beszéltél az épülő házadról
javaslatom. esővíz megfogása, 30.000 l/év lehet egy átlagos házméretnél. a szürkevizet (mosás utáni) használd a wc-ben. napkollektor kis állami támogatást ki lehet kaparni. Cserépkályha (ha nincs kollektor) benne viz melegitő "csőháló".stb.

dez1 (51)

a tiszai szabályozást most próbálja a vizügy rendberakni (a vásárhelyi terv továbbfejlesztése (www.vizugy.hu) egyetértek veled, de amikor a szabályozást csinálták sok tényezőt nem ismertek. a legfőbb gáz Tiszalök (aki látta azt a giga erőművet sírhatnékja van)pl.

FelesElek (57)
Nemcsók lejáratta magát, sajnos a Tiszai kormánybiztos sem lett túl eredményes.
Nem találja a hangot az emberekkel, de még a helyi (vele egy oldalon álló) vezetőkkel sem.