CSerfa Creative Commons License 2001.11.28 0 0 25
Kedves cipo3!

Te nem védtél meg engem, ahogy senki ember nem védett meg engem Alomhajos hónapok óa tartó gyalázkodásaitól, jellemtelenségétől, szívósságától.

Alomhajos név, arc, stb. nélkül az ismeretlenség homájából lövöldözik rám butaságaival, aki neve, lakcíme, képe, gyermekei, munkahelye, gyermekeinek iskolája, tíz évre vissza minden (3) munkahelye, stb. fenn a Fórumon. (Ha valaki lusta keresni, csak egyetlen egy Cserfalusi van a Telefonkönyvben.) És én elég egyszerű, mérhető, tiszta, hitem szerint hűséges, állampolgári értelemben meg tiszteletreméltó életet élek (három gyermekemet teljesen egyedül nevelve és gondozva, meg diákjaim és kollégáim megbecsülésétől övezve). Ha többet nem is, de legalább annyit ér ez a dolog, hogy egy pusztán magának, meg élvezeteinek élő, magyarul semmirekellő ember ne beszéhjen így velem, ahogy Alomhajos tette. Ha meg így beszél, miért hagynám? Jót tennék vele bárkinek? Szerinted már minden emberi érték, minden tisztesség kihalt? szó sincs róla!

Hit dolga szerint vizsgálva ugyanezt pláne nem vagyunk egyformák.
Tudod, én mióta megtértem, Őt vallom, (Jézsut), míg Alomhajos közvetlenül, Jézus nélkül az Atyát, mert neki valszeg Jézus nélkül, közvetlenül is megy a kontaktus (ha a Biblia igaz, ez lehetetlen).
Szóval, ha Alomhajos kikezd hit dolgában, esélytelen velem szemben.
Megvéd engem az én Istenem, az Ő által adott fegyverek erősek. Mert az igazságosság, mint a mellvas, a hit, mint a pajzs, velem Alomhajos mit sem tud kezdeni. Ha meg elővennénk a támadásra is alkalmas fegyvert, az Igét, mondd, hol is lenne?

Nincs igazad, én Alomhajos helyébe nem kerülhetek, sőt, ha én bántottam igaztalanul embert, én bizony megkövettem, ha megértettem hibámat.
Nincs igazad, nem vagyunk összehasonlíthatók, mert én senkit nem fenyegettem Istennel.
Nincs igazad, mert én (úgy gondolom, ha utánaolvas valaki becsülettel Alomhajos, meg az én hozzászólásainknak) inkább ismerem Istent, meg úgy gondolom, nincs olyan Fórum-társ, ki nálam inkább magasztalta volna Jézus Krisztust, aki nyíltabb lenne, stb.
Bizony tapadni szeretett volna Alomhajos hozzám, míg én egyetlen egy emberhez nem tapadok, nem csimpaszkodok, de, ha valakit rendes embernek ismertem meg, még Jézus ismerete nélkül is felebarátomnak, szeretett embernek tartom.

Kedves Cipo3, én nagy különbséget látok Alomhajos és én köztem, aminek nagy ára van, sok év hűségben, kitartásban, erőben, nem adok neked igazat, hogy egyszerűen fel lehetne cserélni helyzetünket.

És nem tudom, mit tudsz rajta védeni, mivel a prófétáknak biztosan nem a Fórum a helyük, meg a hamisprófétáknak sem. Ahogy az Istennel fenyegetőző arctalan, sötétség homályából lövöldözőknek sem. Nem erre van a Fórum!

CSerfa

Nem tud Alomhjos rólam ilyen topicot nyitni. Így

Előzmény: Cipó (22)