FOMA Creative Commons License 2001.11.28 0 0 31
Látjátok, Divi a pozitív példa, már nem is olvassa a VéEVK-t.:-)))

Szóval, a Volán-topic és a VéEVK után itt is meghírdetem:

Mivel néhányan (jogosan) jelezték, hogy folyton csak az SZKT-nál szervezünk programot, ezért küldtem egy mailt a TV Rt-hez, amelyben érdeklődtem, hogy tmagotnák-e a látogatási szándékunkat. Öákon belül válaszoltak, egy mailt küldött Dr. Szeri István vezéigazgató úr, egyet pedig Molnár Adorján marketing menedzser. Mindkét levél pozitív volt, szeretettel várnak bennünket januárban. Ezen túlmenően biztosítanak egy-egy szakembert forgali és műszaki területről, aki kísér bennünket.

Már többször folytattunk eszmecserét, hogy szerintünk Tisza Volán vagy SZKT, melyik a jobb, melyiknek kellene prioritást kapnia Szeged közlekedésében. Ezt majd az élet eldönti, ki-ki nyílván (én is) megtartja szimpátiáját valameliyk fél irányába.

Azt viszont sem az SZKT-tól, sem a Tisza Volántól nem lehet elvitatni, hogy rendkívül pozitívan fogadják a közlekedésbarátok érdeklődését, mindkét cég egyformán nyitott felénk. Van ahol tanulhatnának tőlük...

Tehát továbbra is várom a jelentkezéseket és az időpontra vonatkozó javaslatokat. Egy biztos, szvsz ne pénteken legyen, mert a járműpark olyankor ezerrel nyomja a másod- és harmadrészeket, nem hiszem, hogy sokat látnánk.

Előzmény: division by zero (30)