Cipó Creative Commons License 2001.11.28 0 0 3
Én szeretem Álomhajóst.

Mellékelhetted volna Cserfa azt a topicot ami ezen fejtegetést tartalmazza. Mert akegyelem mindenkire kiáradhat, és eddig ebben a hozzászólásban semmi olyat nem találhattam ami miatt ne lehetne igaz. Isten kegyelmeit ingyen osztogatja. Saulnak sem az érdemei miatt jelent meg. Igy ha Álomhajos szerinted nem fetétlen viselkedik erényes ember módjár attól még kaphat álomban dolgokat, mivel az Úr ezt ingyen adja.
Álomhajóssal folytatott eddigi beszélgetéseimb?l nem derült fény AH. bomlott elmélyére. Semi nyomot nem találtam ez irányba. Ezért kérlek mellékeld a topic címet ahol visszafele elolvashatnánk mik történtek.

Egyébként minél szentebb valaki a külvilág számára annál bolondabb. Mert Isten tetteit megtenni a nem beavatott számára bomlott agy cselekedetei. Pl.: Asisi Szt. Ferenc gazdag keresked? család érett tagjaként egyszercsak feladott mindent, de még a ruháját is visszaadta apjának. És meztelenül távozott. Aztán az erd?be költözött, fák és bogarak közé. Hát nem bomlott az elme aki ilyet tesz.
NEM
Mert felmérte a szíve mennyire rossz ha kötödik evilág dolgaihoz.