DEL-FIN Creative Commons License 2001.11.27 0 0 40
Egyszer HEL(Vantaa) repterén sok időm volt, és elkeztem olvasni az angol hirdetményt. Ezen van az is, milyen egyezmények mit szavatolnak, ha problémám akad, netán baleset ér. Most nincs időm utánna keresni, de majd megkérek valakit ha arra jár, hogy idézze. Ha utasként nem is, de böröndben mindenféleképp átvihető! (Szemben a marhahúskonzervvel és a karton cigivel, bár szerencsére azokkal sincs sok kötözködés fölöslegesen.)

Ami viszont valóságos függetlenül az irott szabályoktól az a fegyverem. Ha kell beszkennelem, hogy néz ki.(sima micro-uzi műanyag kivitel, egy két réz alkatrésszel, kihajtható váltámasszal) 9900 görög drahmába került, ami sok érte, de mert sehol nem lehetett itt északon kapni normális "játék" pisztolyt, és barátnőm meggyőzőtt, hogy nyugodtan, ezért most már van ilyenem. Bár könnyű után-tölteni műanyag golyókkal, sajna nem automata. Kos reptere zsufolt volt, több órás csúszásokkal, igy az sem kizárt hogy nem vették észre.(Vagy nyaralokkal nem foglalkoznak eleve az union belül két ország közt, ami hajón is divat.) Csomagban nem akartam vinni, mert a görögöket nem ismertem, de Ferihegyen divat volt régebben megélhetési csomag-kezelés, így maradt a hátizsák. (alig fért bele dobozostul)
:DEL

Ez még 11-e előtt volt, 10én már nem engedtek fel, egy keresztnév-hibás repjeggyel, így az utazási iroda miatt, reggel helyett az esti géppel mentem. Azért mai napig örök hálám a reptéren dolgozó Finnaires kollegának, mert mindent megtett értem, de mégse sikerült reggel elrepülnöm.

Előzmény: gvass1 (38)