AronSatie Creative Commons License 2001.11.27 0 0 2278
Jo, vegigmegyek az erveleseden, ami leginkabb azon a sajton alapszik, amit olvasol.

1. A kommunista eszme nem nepirto. Honnan veszed ezt? Marx irta? Hol? Sztalin magat kommunistanak vallo tomeggyilkos volt, de errol Marx aligha tehet. Ezen az alapon a kereszteny egyhaz nepirto, mert csomo embert maglyahalalra itelt. Miert viselje az egesz egyhaz egyes emberek felelosseget? Ezzel, ugye, egyetertesz?

2. Ezzel azt akarod mondani, hogy volt naci, aki nem irtotta az aldozatait, viszont minden komcsi igen? Fejtsd csak ezt ki!

3. Magat kommunistanak tarto partok torvenyesen mukodnek a vilag sok orszagaban, legfeljebb nincs tamogatottsaguk. A mi "utodpartunk" szocdemnek mondja magat, es ezt a tobbi szocdem part elhiszi neki. Te nem, ezek szerint jobban kedveled az MSZMP-sbol lett MIEP-eseket, mint az MSZMP-sbol lett MSZP-st? Ugyan miert?

4. Miert felhaborito, hogy a Nepszabi a legnepszerubb? A nepet (azaz az olvasot) levaltani nem lehet, sajnalom. A "masik" oldalon levo (de az azonos oldaliak tobbsege is) lapok szakmailag annyival alacsonyabb szinvonalat kepviselnek, hogy a kovetkezmeny nyilvanvalo. Egyebkent a Nepszabi regen valoban mas volt. A partelet rovatot peldaul kedvenc hetilapod jelenlegi foszerkesztoje szerkesztette. De o mar "megjavult".

5. Hipotetikus soft nacikrol ne beszeljunk, mert ilyenek nincsenek. Mentegetni meg nem mentegetek senkit, de iteletet mondani eloiteletbol, tajekozatlansagbol nem szokasom, ugyanugy, mint ahogy az sem, hogy emberek felett torjek palcat anelkul, hogy meggyozodnek arrol, bunosek-e valamiben.

6. A legnagyobb baj az, hogy a nacikat hajlando vagy szukkoru klubnak tekinteni, a komcsikat pedig egysegesen es egyforman bunosnek tartod. Illetve nem is, mert csak az a komcsi budos neked is, aki az MSZP-ben maradt. MDF-komcsi, Fidesz-komcsi, Kisgazda komcsi, MIEP-komcsi, az nem.

(Ne felts te engem, mert en meg valaszolok...:))

Előzmény: windermere (2274)