Köt-Köt-Kötöde Creative Commons License 2001.11.27 0 0 31
Hát kedves kurátor ur, ezen arrogáns leveleddel biztos nem vitted elöbbre a magyar környezetvédelem helyzetét.

Mi 50-100, sőt több évben is tudunk gondolkodni

Nem semmi. Elismerésem. Egy, a tömegböl kiragadott kérdés: ha a rendelkezésre álló adatsorok csak néhány éves elörejelzést tesznek pl. a vízhozamra, vagy a vízminöségre lehetövé, akkor miképpen tudtok 50-100 (söt mégtöbb) évre elörejelezni?
Biztos tudod léteznek olyan vizsgálódások (puszta statisztika, idösorelemzés) mely szerint pl. egy adott 20-30 éves napi vízhozamidösor eddig elöfordult max eleme pl. 10 (m^3/s) volt, akkor 100 év mulva ugyanezen idösor esetén a max elem akár 5000 vagy (-46766.753) is lehet.

Téged nem a Duna árterületére, de még Bp. nagyobb parkjaiba sem engednélek be

Hej. Azért remélem nem löfegyverrel a kesztyütartódban közlekedsz! (Mint annak idején Németországban az egyik prominens zöld politikus aki egy nézeteltérésben (valószínüleg környeztvédelmi kérdésben) élettársát, Petra Kelly szintén zöld politikust agyonlötte.)

az emberiség Bős miatt olyan károkat szenvedett (életszínvonal esése), hogy Afrikában a mai napig ezért élnek szarul.

???

A hozzáértéssel meg az a helyzet, hogy mi értünk hozzá (a kollégáimmal fejenként 2-3 diplomával és néhány felsőfokú végzettséggel rendelkezünk fejenként

Szintén gratula. (Most 2-3 és még néhány az mennyi fejenként? pl. 5?).
Igen fontos ki mennyit tanult felsöfokú szinten, de szvsz nem helyes taktika ezt állandóan elöhozni, mert a közelmúltban pl. nagy volt a megdöbbenés, amikor végzettségükre nézve történelem-orosz szakos tanárok hidrobiológiai és ökológiai kérdésekben értekeztek.

Előzmény: besemiki (29)