fehérfarkaska Creative Commons License 2001.11.24 0 0 22
"még mindig a pártállamban van. Amiről kuss van arról kuss van, ércsük eltársak?"

Egy bizonyos bányaigazgató(mert ugye akkor csak úgy bárkiből bányaigazgató lehetett ám!!!vagy csak piroskönyvvel?)-Schlecht-Simicska-oxfordi ösztöndíjas kisztitkár (amikor sok pártvezér fia is max Moszkváig juthatott el). És hogy ez az ex-bányaigazgatóból a fentebb említettek (S.Cs.,S.L.) közreműködésével (Győző bácsi szerint tanácsaikkal) bányatulaj lesz, és pont akkor kap minden sztrádázoz, vasműhöz, elkerülő úthoz megrendelést, amikor fiacskája miniszterelnök lett és a pályáztatások is furcsamód elmaradnak (amit az EU is élesen kritizált és az erre a célra igényelhető 30milliós eurós támogatást is ezér megvonja). De az apuka lesz a beszállító mindenhova.

De Schlecht sem piskóta. Elad 13db 200milkós adótartozású céget mindössze egyetlen nap leforgása alatt, úgy hogy a vevők igazi(!!!) kilétét máig sem tudjuk, majd a felmentését pont szeptember 11 este jelentik be (nem 10-n amikor az itéletet kimondták és is12-n 1 nappal a tragédia után).

Ilyesmikre gondoltál? A válasz nem hiányzik Neked?

Hornék alatt 6 (hat azaz HAT ellenzék által felállított vizsgálóbizottság volt, vállalva azt a veszélyt amit végül magával is hozott az utsó ügy, a Tocsik ügy...a sors pikantériája, hogy Tocsikot azóta 2x is ártatlannak mondta ki a bíróság).

Előzmény: DEIGEN (10)