kedves fehérem
Nem sok hozzászólás született még itt, szóval kár újra elismételni ugyanazt amit patrióta barátunk már megtett. Magam nevében beszélhetek csak, a horvátok nevében nem (miért pont a sikon akar épiteni pedig tele van heggyel?)
Lássuk álláspontom:
"Egy picit oda kéne figyeljetek arra, hogy a tiltakozásaitoknak mik az igazi hosszútávú hatásai. "
Mire gondolsz?
Én arra amikor nincs már esély a technokrata elittel tárgyalni, akkor tiltakozni kell. Természetvédelmi szakmérnök leszek fél éven belül.Nem lángost sütök a Lenin körúton.
Barátaim dolgoznak az érintett területen, szakemberek (akiket soha nem hallgat meg senki).
Lejjebb kifejtettem már, hogy én nem ellenzem az atomerőműveket. A lignit (vagyis szinte föld) az nagyon gázos.Mellesleg erről is beszélgethetünk(lignit kéntartalma), Gyöngyösön éltem 2 évig, geológus technikus vagyok.
A szélerőműröl pl. én kérdezek. Miért kell mindig gigában gondolkozni?Miért nem lehet elképzelni, hogy önállóan megoldom magamnak nap-szél energia használatot a saját házamban. Ja? Hogy akkor nem függök pl. Meggyesi napenergia felhasználó cégétől, vagy a német energiaszolgáltattól? Bocs.
sok mindenről írsz, más emberekről szervezetekről. ezekhez nekem semmi közöm.
Beszélhetünk ezekről a témákról. Csak szép sorjában, ha van kedved.
A politikai hátteret feszegetve. Valóban a baloldal felhasználta(-ja) ezeket az embereket a cáljaira. De én visszautasítom azt a feltételezést, hogy "Valójában ezek a környezetvédők, állatbarátok, meg az a nemzetközi úgynevezett "baloldal" egy része egy oldalon áll mind." NEM VAGYOK BALOLDALI! ezt könnyen ellenőrizheted ha a hozzászólásaimat elolvasod.Kissé szánalmas az, hogy összemosod a politikát és a környezet-természetvédelmet.
A szociális feszültségekről pedig inkább a kocakóla-és a többi reklám tereli el a figyelmet amikor ködöt bocsát az agyra.