marcis Creative Commons License 2001.11.22 0 0 198
Hello mindenki!

ALEX6: Nagyon köszönöm a tájékoztatást restrictor plate ügyben, mint kiderült, nem igazán voltam tájékozott a fémlemezkékkel. Nyers fordításban: korlátoz - tányér, csak a superspeedwayeken használják. Próbáltam utánajárni, de lemezkékre nem, max vmi kifejezésre gondoltam. Marlint meg csak az adott években hívták így (DJ is nyert 98-ban egyet-egyet)... persze Earnhardt volt a király ebben (is).

Csak azt írom le, ami biztos: '95-ben az utsó BGN futam Homestead-ben volt, a WC először '99-ben látogaott ide.:)

Már 1 hetes az a hír is, hogy Jimmy Spencer aláírt Ganassiékhoz (Felix Sabates). Tudtuk, hogy oda megy. A lényeg, hogy a CART-hoz hasonlóan Spencer autóját a TARGET szponzorálja. Rajtszáma 41 lesz (ismerős? régi zöld Kodiak 41-es Steve Grissommal, később a kék színű Rick Masttel). Robby Gordon 31-es kocsijára felkerül az idei 01-es festésének sötétebb változata. Mike Skinner is alig várja már, hogy újra versenyezzen, ő ugye MMM-ékhez ment. Ha Bobby Hamilton tudott nyerni ezzel a kocsival, talán Skinnernek is sikerülhet végre... Gordon és Skinner ha úgy tetszik helyet cseréltek.

Rainbow Warrior-hoz most csak annyit tennék hozzá, hogy a számok beszélnek: 30 éves, '93 óta full-time pilóta, 292 start, 39 pole, 58 win, 147 top 5, 190 top 10, 4. bajnoki cím. Ő annyit mondott erről (miközben az elmaradhatatlan Pepsit kortyolgatta): "Nem foglalkozom a számokkal, mindig csak a következő versenyre összpontosítok. Nagyobb dolgok vannak az életben, mint a számok." Talán a 200 futamgyőzelme nem, de 7 bajnoki címe simán lehet, ha ilyenek mellette a többiek. Hozzáteszem: Earnhardtnak 30 évesen 1, King Richard Pettynek 2 bajnoki címe volt (persze más volt a mezőny)...

Holnap verseny!!!