Törölt nick Creative Commons License 2001.11.22 0 0 32
Szerintem pedig az a rendszer és annak az irányítói felelősek, amelyben hozzászoktatták az embereket ahhoz, hogy láblógatásból is meg lehet élni szépen, ha elég nagy a szád. Mert a gond itt van. Akárki lenne itt kormányon, nem tudná megoldani ezt, mert a tényleges akarás nincs meg a kemény helyzetben lévőknél. Akikben megvan, azok ki is másznak a slamasztikából.
OV-t pedig azért védtem, mert vegyük már tudomásul, hogy ő itt a kormányfő, és ha gondolkodunk is egy kicsit és nem csak megesszük, amit a sajtó hazudik, akkor beláthatjuk, hogy miért faszság itt az ő fizetésével dobálózni. Nem mondom, hogy nem lehetne jobb kormányfőnk is, de sokkal rosszabb lehetne rendesen. És mégsem lehet akárki miniszterelnök (kvalitásokból kiindulva), bármennyire is mindenki marhára okosnak érzi magát.
Nem tudom, ki mit szólna ahhoz, ha azt mondaná OV, hogy jó, akkor most nem építünk járdát és autópályát, nem veszünk új bútorokat az iskolába, ahová a gyereked jár, hanem a hajléktalanoknak építünk lakásokat és kaját adunk nekik. Oké, ez egy szép dolog valahol, csak hát tényleg, fizetjük ezt a ménkű sok adót, mégpedig azért, mert dolgozunk is mint állat. És nekem senki ne mondja, hogy pl. Horváthék teljesen felelősséggel vállalták azokat a gyerekeket. Tudod, szeretnék már én is, de nem tehetem, mert a semmibe nem csinálok gyerkőcöket. Én ilyen vagyok, ha ők nem, akkor viseljék a következményeit.
Előzmény: eMM (27)