big-lesz Creative Commons License 2001.11.22 0 0 81
Ha Te azt tudnád, kedves Ms, hogy én már milyen rég óta nagy vagyok! :o)))

Ez a "vannak nők" andREÁnak szólt, aki szisztematikusan kétségbe vonja női mivoltomat, a gondolkodásom miatt! :O) Persze, ha az ő képébe a libalegelő fér bele... Na de, aki nincs itt - arról nem beszélünk.
A kártya isteni dolog! Szellemileg tökéletesen felfrissít, kikapcsol, tudod amikor megszűnik tér és idő! Az első időben még lelkiismeret furdalásom volt :o), de működik az élet nélkülünk is erre a pár órára. Csak javasolni tudom! :o)

Nagyonis hasonlóan gondolkodunk! :o) Nem véletlenül én is "emberekről" beszéltem. Mert vannak ilyenek + olyanok, akár a nőket, akár a férfiakat nézem.

Aztán vannak olyanok is, akik a lelki-érzelmi adottságukból adódóan domináns vagy visszahúzódó (extovertált-introvertált) típusúak, ám mégsem tetszik nekik saját alkatuk, helyzetük, de nem tudnak tenni elenne különféle okok miatt, vagy csak nagyon nehezen.

Aztán vannak olyanok is, akik a lelki-érzelmi adottságukból adódóan domináns vagy visszahúzódó (extovertált-introvertált) típusúak, és tetszik nekik saját alkatuk, helyzetük, mert különféle nehézségek ellenére is belátták, hogy 1 életük van, amit úgy szeretnének leélni - tiszteletben tartva másokat - ahogyan nekik megfelelő!
:o)))

És ez példaértékű (is) lehet!
:o)))
Jó pihenést Neked!
big

Előzmény: MsOutsider (76)