Természetesen, én tiszteletben tartom, ha TE a férfivezetőket jobban szereted.
Csak az nem tetszik, ha ezt kivetíted, és kijelented, hogy a nők általában jobban szeretnek férfihatalomtól függeni, mint nőitől.
Szerintem a hatalom az hatalom, a függőség az függőség, a kiszolgáltatottságnak nincs neme.
Egy főnök-beosztott reláció pedig akármilyen jónak is látszék, kőkeményen hatalom és kiszolgáltatottság viszonya. Persze sokféle fokozata létezik. De itt a dolog lényegét tekintve tökmindegy, hogy milyen neműek vannak a két oldalon.
Nem nagyon látom a logikát az érveléseidben: ha a Te véleményedet támogatja valami, akkor az nő-férfi vezető kérdése, ellenkező esetben pedig egyszerű bunkóság.
Mind a mai napig nem nagyon hallok nőt ocsmányul beszélni semmilyen fórumon, ha netán mégis megszólalhatnak.
És továbbra sem értem, hogyan lehet alkalmasabb egy bunkó férfifőnök csak azért mert biológiailag hímnemű, egy kulturáltabb, igényesebb, szakmailag, emberileg is megfelelő nőnél csak azért, mert véletlenül nőnemű.
Én a másik esetre is látok példát (én, és nem a férjem): hogy egy nő, igen EGY szál is megváltoztatja a légkört a "hímes legelőn".