trooper Creative Commons License 2001.11.20 0 0 58
Gondoltam már valami spray-re is. Mit tudtok ezekről, fegyvernek számítanak? Mi van, ha mondjuk légfrissítő van nálam? Az is lehet hatásos, ha szembe fújom (tudom, szélirányra ügyelni!)

imho ezekben a dolgokban az a legveszelyesebb, hogy ha az embernel fegyver (vagy annak latszo targy) van, akkor krizishelyzetben hajlamos lehet panikszeruen kotoraszni ahelyett, hogy arcon vagna a delikvenst.
nyilvan ha valakinek a szemebe fujsz nemi hajlakkot, az jelentos rontja geniuszunk koordinacios kepesseget, viszont ha meglatja, hogy fegyvernek latszo targyat emelunk ki a zsebunkbol, es veletlenul keznel van az okle, akkor konnyen egy hatalmas maflas meggyotort birtokosai lehetunk.
nekem is adna nemi onbizalmat, ha csore toltott stukkeral a kezemben maszkalhatnek, de ha mar a taskabol kell elovenni az jelentosen rontja a tuleles eselyeit.
egy gazspray szerintem nem feltetlenul rossz otlet. sotet utcan, valami szep kornyeken a kezebn tartva jol johet. es ugy remlik, mintha lennenek engedely nelkul tarthato (nyilvan gyengebb) spray-k is.
kar, hogy nehany hulladek miatt mindenkinek emiatt kell aggodnia, jol le kene szamolni veluk, legyilkolni mindet... hol vagy batman???? vagy valami...

trooper

Előzmény: Tam7 (55)