Rolandoo:
el kell, hogy keserítselek: ha egy kicsit visszaolvasol, láthatod, amikor beírtam, és ez még most is igaz: nem gyártanak már Washburnből semmit, ami a Nuno Bettencourt szériához tartozik. (köszönd Bettencourtnak...)
tahát már csak használtan tucc szerezni, viszont ahhoz nagyon padlón kell lennie valakinek püileg, hogy egy N2estől megváljon, N4esről nem is beszélve (hozzáteszem, nekem N2esem van). Mindenesetre annyit tudok ajánlani, hogy keress eldugott hanxerboltokat, én pölö egészen véletlenül Szegeden találtam egy N2est, nosza, rögtön meg is vettem...
ha érdekel, majd elküldöm a tfonszámukat.
mindazok, akik Blindmouse ellen acsarkodnak!
Blindmouse-nak igaza van. Általánosan elterjedt az a,b,c,d,e,f,g hangsor, amit meg az iskolában zeneóra címszó alatt tartanak, arról egyrészt jobb nem beszélni (hozzáteszem, az USA-ban pölö a tananyag részét képezi a kottaolvasás, akkordelmélet, stb.) másfelől azért ne felejtsük el, hogy lokálpatrióták révén eléggé beszükült skálán mozog az ottani zeneelmélet, azaz nem terjed túl a bartók- féle népdalgyűjteményen, elvétve akad egy-két örömóda, meg francia himnusz magyar fordítás. A C, mint alaphang, meg a szolfézsből jött be, és semmi köze a hangsorhoz.
Ez kábé ugyanolyan, "most jól megmutattuk a világnak, hogy mi H-t használunk B helyett", mint a tanu c. filmben amikor kicserélik a narancsot, és Virág elvtárs odasúgja Pelikánnak, hogy ezzel sem az egyszerű nép nem vesztett, mivel ők örülnek, hogy van mit enniök, sem a vezetők nem vesztettek, mert fel tudnak mutatni eredményt, sem a tudósok nem vesztettek, mert legalább folytathatják a kutatásokat, hanem a kapitalisták... na azoknak most jól keresztbe tettünk. Kábé ez a helyzet most is. Jól megmutattuk a nyugatnak, hogy mi H-t használunk. Most aztán főhetnek a salyát levükbe.
Nakezit csókolom urakok:
GG