borzimorzi Creative Commons License 2001.11.15 0 0 79
Kedves Galadriel, szvsz a kérdésfeltevéseket nem mindig kell időzítgetni és helyezgetni, mert azon nem sok múlik. S ha közérdekű infóra kérdeznek rá, akkor az fontosabb, mint valakinek az esetleges érzékenysége. Amint látod, azóta egyik topictársunk volt kedves felvilágosíani minket. Remélhetőleg nem lyukas tehát az életrajz. Ha úgy tetszik az árok üres. Ez jó.

Az igaz, hogy a jelen helyzetet kell kezelnünk, de ha ne adj' Isten, valami nagyon kakis dolog derülne ki egy közjogi méltóságról, akkor nem vagyok benne biztos, hogy ragaszkodni kell ahhoz, hogy még x évig, vagy akár csak egy napig is hivatalban maradjon. Szerencsére nem ez a helyzet. Nem hiányzik az EU csatlak előtt még egy ilyen botrány is.

Szvsz a "kurkászókat" az is akadályozhatta, hogy elég sokáig levajazott dolognak tűnt, hogy Torgyi lesz a köztársaság elnöke. Alternatív jelöltről sokáig szó se volt, illetve esélytelennek tekintették.

Amúgy pedig a közszereplők feddhetetlenségét fontosabbnak tartom az állandó, sokszor erőltetett tiszteletnél. Ha az utóbbi lenne a legfőbb, akkor sose lett volna Watergate... Ha valaki méltó a tiszteletre, az úgyis kiderül, akárhogy is akarja valaki besározni az illetőt, nem? Szvsz most az utóbbi történt és ez megnyugtató, nem?

Csót:
b