marcis Creative Commons License 2001.11.15 0 0 189
Sziasztok

http://www.nascar.com/MULTIMEDIA/video/busch_crashes.html - ezen az oldalon a Busch széria idei versenyeinek rázósabb pillanatai láthatók. Néhány észrevétel a Buschal kapcsolatban: a bajnok Harvicknál Jeff Green, Jason Keller és Greg Biffle /újoncként:)/ is többet keresett. Nem látom a névsorban Jason Jarrettet, viszont az utolsó versenyen elindult egy Christian Fittipaldi(!) nevű muki. 17 pilóta nyert a 33 versenyből. A kanadai Ron Fellows 100%-os teljesítményt nyújtott: 1 rajt, 1 győzelem (persze Sears Pointban).

Még valami: Az Autó Plusz 23. számában látható egy Chevy Monte Carlo, amelyet Earnhardt tiszteletére adott ki a GM. A hírt jó egy hónapja olvastam a neten, az autóból 3333 db készült... belül Earnhardt aláírás stb. stb. Az autó árát a Chevy a Teresa Earhardt alapítványnak (karitatív célok...) adja.

Újabb átigazolásokról egyelőre nem hallottam, a sok hülyeséget meg felesleges leírni (esetleg valaki más?). Most épp Pettyék elemzik a helyzet, hogy miért nem megy a szekér (nem tartottak lépést a többiekkel, Kyle 11 évig ugye máshol vezetett, King Petty '92-ben nyugdíjba ment, Rick Wilson, Wally Dallenbach (akinek papája CART vezér volt, de ez egy másik topic), John Andretti meg bénáztak eleget egészen Bobby Hamiltonig, aki '95-ben 2 pole-t is szerzett (1979 óta először), a győzelmeit meg tudjuk... Azért fogadkoznak, hogy most talpra állnak. Kyle Petty motoros bandavezér külseje ellenére (bár ma már nem is néz ki úgy) a legemberszeretőbb pilóta: évek óta ő adja a legtöbb pénzt a pilóták közül a jótékonysági intézményeknek.

Na megint regényt írtam... Bocs, ALEX6: Nyerjen Mark Martin Atlantában!!! Így jó?