Feribá04 Creative Commons License 2001.11.15 0 0 130
Szia!

Nem akarok kötekedni, de a kétszeri hosszabbításos bajnoki döntőtök nem egy évvel előtte volt? Nekem úgy rémlik, hogy az elsőt nyertétek Pesten Eddy és Hene remek teljesítményével, majd hoztátok a hazait is. Ezután következett a kétszeres hosszabbításos Dózsa György úti ütközet, ahol a végén már majdnem az ifi II volt a pályán a kipontozódások végett. Még így is nyerhettetek volna az első hosszabbításban (és akkor bajnokok vagytok), de Gráczi (ha jól emléxem ő volt) csak az egyik büntetőt dobta be. Végül javítottatok otthon és bajnokok lettetek. Én így emlékszem, de lehet hogy rákövetkező évben is volt kétszeri hosszabbítás.

Köszi a gratulációt, de nagyon nem kell ettől az eredménytől elszállni. Jön ezután az Opava Vukazic-al (Pécs) és Vukosavljevic-el (Szolnok). A törökök lesznek szerintem még jók. Majd meglátjuk.

Azt én is hallottam, hogy Petit nem mindenki csípte Körmenden, de ez szerintem nem csoda, ha tényleg nem fértek össze Putesz-el. Én sokszor dumáltam már vele, szerintem nagyon jó arc és ami a legfontosabb, jó edző. Nagyon felkészült, vannak váralan ötletei és nincsenek kedvencei a játékosok között. Múlt évben Marcit többet baszogatta, mint akárkit a csapatban. Hibái: roppant elfogult saját csapatával és nem tud veszíteni (ebben nagyon hasonlít Putesz-re).

Na mára ennyi egyébként is tök ideg vagyok, mert most tudtam meg, hogy ki kell hagynom a december elsejei ASE-Kaposvár meccset és ez nekem olyan, mintha te neked kellene kihagyni február 9-én a ...(de úgyis tudod).

Üdv.
Feribá04

Hajrá ASE!

Előzmény: ChrisClay (127)