QQRYQ Creative Commons License 2001.11.14 0 0 22
Amikor Hajdú let az előszámú kapus nállunk nagyon féltem, mert tényleg mindekitől csak azt lehetett hallani, hogy mennyire vonal kapus, meg nem jön ki soha, stb. Mostanában viszont (mindamellet a "kis elehanyagolható" dolog mellet, hogy CSAK 9 gólt kapott. Igaz a védelmünk is nagyon jó... :) na mind1.) elég soxor kijön a vonalról és a tizenhatoson belül kitámad, lehúzza a labdát, stb. Tényleg nem mindíg, de most már sokkal többször és biztosabban! Úgy tűnik fejlödőképes. :)

Babos pedig az egyik legjobb kapus volt a hazai mezőnyben, ha nem a legjobb, és talán azt tényleg el kéne ismerned, hogy egy NY-i bajnokságban a legjobb lett! Az, hogy eddig a válogatottban nem volt annyira jó (és gondolom, te csak ott láttad...) az még nem minősíthet egy kapust, lesznek még neki is nagyon jó meccsei a válogatottban IS! Ami pedig Szűcsöt illeti, nálla ellenszenvesebb embert pedig keveset láttam... (Talán Hrutka... :)) Másrészt pedig szvsz kapusnak sem annyira jó, pláne idén. Tavaly volt egy-két (talán három) bravúros meccse a fradiban, de ennyi... pl. nemzetközileg egy nagy 0...

Na ennyit kapus témában, azt viszont érdemes leszögezni, hogy ez az egyetlen poszt ahol nincs problémája a magyar válogatottnak... (bár most szerencsére a bal hátvéd poszt is nagyon jó! gyk: Füzi doktor)

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Előzmény: stonedrop (20)