Feribá04 Creative Commons License 2001.11.14 0 0 125
Nem tudom. Én annyira azért nem tartom természetesnek, hogy kifütyültök egy olyan játékost akinek annyi mindent köszönhettek. Mi Gulyást biztos nem fütyülnénk ki, pedig ő közel nem volt akkora kedvenc Pakson, mint Fodor Körmenden.

Igazából a kifütyülés és az oldalvonal melletti bekiabálásokon kívül kórusban csak egy dolog volt ami durva, de az Marcit és Petit is érintette. Az elejét nem tudom, de a vége ...elmehettek mindhárman a bús....No comment. Mindegy ti tudjátok. Azt azért nem értem, hogy múlt évben még a másik kettőt nem bántottátok, sőt az elődöntőn teljesen korrektek voltatok még a hazai vereség után is.

Geriről egyébként még nem tudok konkrét véleményt mondani. Az biztos, hogy rohadt laza a játéka viszont egyenlőre ingadozó. Idegesít, hogy állandóan sérült.

Igen voltak Devils-esek egy hétvégét, Balázs és Lajos. Vezetékneveket inkább nem írok. Jóban vagyunk még P. Tamással is, akit állítólag a Devils ki nem áll. Biztos tudod kiről van szó (szombathelyi). Remélem nem te vagy? A hétvége két dologról szólt: KOSÁRLABDA ÉS ALKOHOL.

A ruszkikat remélem megnyomjuk. A múltkor fent voltam az ASE irodában és láttam a játékoslistát. Ilyenek szerepeltek a Moszkvánál, mint Valerij Szizov és Vitalij Noszov. Ugye egyiket sem kell bemutatni?

Üdv.
Feribá04

Hajrá ASE!

Előzmény: ChrisClay (122)