Feribá04 Creative Commons License 2001.11.14 0 0 120
Szia Chris!

Ha nem látnám, hogy a te neveddel jelennek meg a kaposvári körülményeket leíró sorok, azt hinném valamelyik paksi ír kissé elkésve a bajnoki döntőről.

Alapvetően nem lenne baj, ha kábé 15-20 vendégszurkoló jelenne meg egy kaposvári derbin, de amennyiben ennél többen vannak a "maradék" már nem láthatja azt ami a pályán történik. A bajnoki döntő első meccsének második félidejét én is csak felvételről láttam, mert szünetben kimentem egy sörre és közben akadt jelentkező az első sorra, ám a másodikra túrára megoldottam a problémát. Vittem otthonról egy régi széket és tökéletesen láttam mindent. Ez komoly!

Más. Nickel úgy jött el Dombóvárra, hogy Pakson fog kikötni, ám nem a pénz a probléma (nem kér túl sokat) hanem az, hogy nem nagyon szeretnénk Gerit a padra küldeni. Nem ezért vettük. Miért szídtátok egyébként? Körmendi születésű, nem haraggal jött el. Nem kellett volna! Madisonra visszatérve úgy gondolom, hogy amennyiben Mujkét honosítjátok nagyot nyertek vele, de Toroman helyett? Hát nem tudom...

Ha egy komoly felfogású, jó formában lévő Nickelt kaptok (mi azt kaptunk), akkor szerintem az idei bajnoki esélyeitek nőnek, mert jobban védekezik, több a rutinja, több pont van benne és mindent összevetve jelenleg még jobb játékos Denis-nél. Hosszabb távon azonban Toroman-re szavazok.

Bocs, hogy belepofáztam.

Üdv.
Feribá04

Hajrá ASE!

Előzmény: ChrisClay (119)