JSB Creative Commons License 2001.11.13 0 0 7070
Egy számba egy terepasztal fér. Mivel csak FF oldal állna rendelkezésre, így a webre tesszük színesben(most is ott van). Ha valaki nem előre elhatározottan dorongolni indul, akkor észreveheti már azt is, mi lesz decemberben a weben, mert a debreceni asztal tulajdonost megneveztük. Ha ír is a modell íves-váltók pályába illsztéséről( ami sok helyet megtakarít, de csak jól elhelyezve nem lesz a modellből játékvasút)kinyomtatjuk. Különben maradunk a szép részletek színes közlésénél. Más lapról nem nyilatkoziunk, mert nem illik. Az sem illő, hogy mi is kezdjük ugyanazt, munkájukba belekoszolva.
A gőzhenger nem vasútmodellezési téma!
Kicsi az ország. A nyugati lapok szívdöglesztő tábálázatait a kinti szerkesztő kollégák megmosolyogják (tudják töredéke igaz) és kiadják, mert azt az olvasók évtizedek alatt ÍGY szokták meg. Nevetséges a mérettáblázat, amikor a NEM előírja(!!) a hivatalos torzítást. Tessék néhány pofára ejtő "teszt" kinézetű ravaszkodásnak utána mérni. Ha lesett állatok visszakerült a helyére, tudni fogjátok, mitől döglik az olvasó etetése.
Szvsz sokkal fontosabb, mitől ment az eredeti, és mi fán terem.
Az olvasok 0,005%-a professzor, a többi most kezd. Osz mondja máá kend, hol írták meg MAGYARUL, hogy milyen színű kábel hová a digiben? Hmm...

SUMMA: a jövőben sem lesz több terepasztal, mint eddig, de egy-egy fogás A-Z-ig kitárgyalásra kerül.

Az pedig nem a mi szégyenünk, hogy a kinti gyártó, szinte automatikusan küldi a tesztet, a magyar meg dugja - tioztelet az elenyésző kivételnek. Stilusok, országok.

PS.: Ez nem Neked íródott etwg, hanem overDRIVE-nak(nem félreütés)

Előzmény: etwg (7043)