zordon_ Creative Commons License 2001.11.12 0 0 119
Hello,

Hasonló pittyegős gond volt az én riasztómmal is. Beálltam vele a zárt 10 autós privát parkolóházba, beriasztottam, aztán süketülés fél órára... Kijövetelkor rutinosan fül befog, gomb nyom.

Szakszervízben az ilyet brutál megoldással oldják meg, fogta a szaki a hipermodern csípőfogó berendezését, és elnyiszálta az egyik kábelt a riasztóhoz menő kötegben. Ingyér! :)) Szóval azóta riasztani riaszt, üvölt rendesen, de pittyegés helyett csak az indexet villogtatja.

Őtőle hallottam hogyan nyúvasztják ki újabban a riasztókat. Leszedik a kocsi oldalán a pici indexlámpabúrát (pattintás), rövidre zárják, majd meglökdösik a kocsit, riasztó bekapcsol, riasztó rövidzár, kinyúvad azonnal, meg se nyikkan.

No comment.

Ja, hogy minden riasztóban van erre is rövidzár védelem? Azt mondta, a manapság kapható riasztók 50%-ában nincs... No comment, BMW-m van, és már találtam kiszedett indexbúrával a Duna Plaza parkolójában. Akkor pechjük volt, mert az enyémben volt rövidzárvédelem, de -gondolom ők sem hülyék- ha elavult lenne a trükk nem próbálkoznának a kis köcsögök vele :))

Szóval ennyit erről. Ja $uzuki széria riasztókban azt hiszem nincs ilyen védelem...

Bye *

Előzmény: julesss (117)