EdgeCrusher Creative Commons License 2001.11.11 0 0 564
Excelsior!

"Én viszont, ha kis énemet legyőzném, saját magammá válnék.Akkor most ez a kisstílű egoizmus ? "

Tudja a gáz. Attól függ, hogy mit értesz saját magadon.

Egy szürke pöcs nullát.Egy gyáva, gyenge virágaszálat, aki még a saját szavai odaképzelt súlyától is megijed.

"Halált hozó fű terem
hamuszürke szívemen"

ha lenne.

"A kis-énnek meg kell halnia. Aki egészen meghal, egészen feltámad majd. Aki csak félig hal meg, csak félig fog feltámadni. Olyasvalami, mint egyéni én, egyáltalán nem is létezik."

És amikor feltámad, akkor megin meg kell hogy haljon hogy megin Én legyen.Lehet hogy má feltámadtam, má nem vagyok halott ?

Na jó. és milyen leszel, ha már megszülettél?

A születésem nyilvánvaló: dried up, tied, and dead to the world.Megkötözve, kiszáradva, holtan jött világra.Kis férgecske.Maga a tökéletesség.Ami má csak romlani fog.Eccer csak rájön, hogy benne egy pillangó lakozik.És rémísztő szellemi erőfeszítés árán szétrepeszti a ványadt test burkát, és meglengeti véres szárnyai.And the world shudders as the worm gets his wings.

Lófaszt.A világ rátapos gyenge kis férgecskére, és világ ezúton a megváltó halál helyett a halott életet választja.

Jóvan bazzeg, akkor én vagyok az előrefele pörgető REWIND gomb.

Ez teccik baze.Kurva jó.Tuttad hogy a mech cd könyvben ez a három gomb képe van: Ctrl/Del/Esc...Kontrollálj, törölj, Lépj ki.Jepp.

(eccer majd elkűdöm legféltettebb kincseimet, a három mm cédét, tanulmányozd.má csak a borítóról ezer oldalakat lehetne írni, eccerű az a manson)

Ez nem optimizmus, hanem fanatizmus, hehe:) Nekem nem esély kell a győzelemre, hanem harc.

Sőt.A győzelem részedről egyenlő a vereséggel.Katona vagy.De szuronyokon ülve nem lehet irányítani, csak hódítani.Kormányozni bársonyszékből lehet, és KELL is.Nyugodtan, kimérten, precízen és könyörtelenül.A demokrácia a legtökéletesebb, mert elhiteti a tömeggel, hogy szabad, hogy ő az isten.A rózsaszín hártya a legkegyetlenebb, nem a fekete.A feketén keresztül nem lehet látni, hajlamos lesz gondolkodni a nép, befele fordulni.De a rózsaszín, micsoda naív optimizmussal ruházza fel a kis robotokat, ehe.

"Amphetamines for boys
Crucifixes for ladies"

és nem "Kanonen statt butter".

"Shock is all in your head" -> feszültség van a fejetekben, mer robotok vagytok, kis navalyás hangyák.

"Sell us Ersatz
Dressed up and real fake"

érted?? még csak nem is "give us ersatz" hanem ELADJUK NEKTEK A SZAROTOKAT, robotkák.

Man-son / Man-son!!!!!!!!!!!!!! Man's son.

Azér' bazzeg mer' manapság a férfiakból nő lesz.

A nőket könnyebb irányítani.Sajnos le kellett mondanunk a Férfiprogram ver3.0 beépítéséről legújabb modelleinkben, de néhány részét átültettük "Nő" típusú modelleinkbe, ezáltal gyengítve mindkét robotfaj önmagáról alakított képét.Itten semmi nem történik véletlenül.És ön, Hollófek6@ˇ367 #r:0g:0b:0 , ön meg van elégedve az önnek kiosztott tulajdonságokkal? ha bármilyen óhaja támad színének megváltoztatásával, keressen meg, tudósaink jelenleg tesztelik az r:-1 g:-1 b:-1 kromatikus egységet.

"Tényleg, láttad a Truman-Show c. filmet? Fantasztikus.Abszolút tökéletes leképezése a világnak.Minden mű. "

Nem láttam. Hogyhogy minden mű?

Minden mű : minden fake.

Egy milliárdos csóka felépít egy zárt világot.Egy hatalmas kupolát.És benne egy komplett szigetet, hegyekkel, felhőkkel stb.És benne egy várost.És bele 1 mit sem sejtő embert.A többi ember csak statiszta, színész.És azt az egy Mit Sem S..E..-t születésétől fogva 5000 kamera kiséri.A világ rajta csüng.És...neh.Kérem önállóan töltse fel a filmet memóriájába.

Viszont a ma művészete tökéletes kor-kép, vagyis inkább kór-kép a mai korról...

Neh.A műv., a jó műv. a jövőt festi meg.Művészetre tervezett robotainkat enyhe virusfertőzéssel láttuk el, mely random-szerűen akadályozza logikus döntéshozatalaikat.Az így keletkezett programhibákat a Művész névre hallgató mű ész automatikusan kiveti és tárgyi formában valósítja meg.

"Hüje vagy , a művészetnek nincs célja, buta sznob áltudományos nyálverés.Death to the world. "

Pedig ezt -többek közt- egy erdélyi avantgárd festőről (Mattias Teutsch) szóló műsorban is hallottam:) Mármint hogy neki is ez volt a művészi hitvallása.

Én meg egy Mesterséges Államokbeli elfertőzött robottól hallottam:

"Anti song and anti me
I don't deserve a chance to be"

Nem feltétlenül volt szarkazmus.

Ezen a gépen bazzeg nem lehet saját beállításokat tenni. Majd otthon meglátom.

Was für eine saját beállítságok? ??

Te. A csomagot még mindig nem adtad föl, mi?:

Nem.Hát.De má leszigszalagoztam a cukki kis dobozt, benne 3 CD, 2 könyv.A dobozt nehogy eldobd, olvasd el a cimkéjét, engem megröhögtet.

üdv: AntintelligenZ

Előzmény: Hollófekete (555)