lalcus Creative Commons License 2001.11.10 0 0 4795
Sziasztok
Van-e valamelyikőtöknek autóvezető-oktató ismerőse?
No nem nekem kell, hanem asszony-pajtásnak. Jogsija van már vagy legalább 5 éve, de egy km-t sem vezetett. Az oktatója csak annyit tanított meg, hogy éppencsak átmenjen a vizsgán (mikor megjelenik a bólya a hátsó ablakban akkor két és fél fordulat a kormánnyal, mikor eltűnik akkor visszaforgatni a kormányt stb...)
Én próbáltam tanítani,de az sem vezetett eredményre (idegileg minden ilyen akció erősen igénybevett). Tehát kvalifikált szakemberre lenne szükségem, akinek olyan autója van, amit nem félt (pótfékpedál stb...), sőt hasonló delikvensek használják. Egy ilyen oktatómestertől vennék órákat becses nejem részére. Amennyiben az oktató eredményeket érne el, és feleségemnél az autóvezetés terén határozottan pozitív előremozdulás tapasztalható, úgy nem tartanám kizártnak egy második 900-as (automata, 8 szelepes, 3 ajtós) beszerzését kiscsaládunk számára.
Egy ilyen autóval mégis biztonságban van, reményteljest a másik 900-as is nagyobb biztonságban lesz ha a parkoló másik felébe parkolom le mindig.