ALEX6 Creative Commons License 2001.11.09 0 0 176
Hi!

Ez egy jo téma, bár nem tudom a stabil Wc versenyzők miért "lépnek egyet hátra" a ranglétrán néha, talán, mert mindenki győzni akar, vagy csak jó szórakozás, annyi biztos, hogy elég eredményes, pl Mr Excitement is megnyerte mindkét richmondi BGN versenyt idén, T. Bodine meg pont úgy került előtérbe idén, hogy az év elején nyert 3 versenyt, pedig csak pár versenyre szerződtették, és lám még a Wc-be is felkerült.

De, hogy vmivel dicsekedjek, Martin nyerte messze a legtöbb versenyt itt, asszem 44-45 körül (2nd Jack Ingram 3x win), bár az lett volna az igazi, ha 50 BGN győzelem után hagyja abba a Busch-t.

A "double sweep" után meg az a tendencia, hogy egy kicsit visszaesik a versenyző. Igy volt ez Dale Earnhardt-dal, D. Waltrip-pal is, nekik is kellett 1-2 év mig "helyrerázódtak", Earnhardt '83-ban hagyta abba, és utánna jöttek még a kupák...

Remélem ez az év csak pillanatnyi zavar Martin-nál, K. Wallace is majdnem "megcsinálta" a duplázást a hétvégén, sok versenyzőt feldob, ha nyer szombaton, és utánna bármi lehet vasárnap..

NEED FOR SPEED, NEED FOR WIN ....

#6

Előzmény: RodRigo (175)