Törölt nick Creative Commons License 2001.11.06 0 0 1256
Hát, ebben lehet valami. A Kaszteli is ahogy "meg lett csinálva"...
"Egyébként" én is szeretem ligetet, de ott is egyre durvul a forgalom, na, és ha nem a vonat közelében laksz, próbálj meg be-kijutni a városba/ból. Van egyfajta hangulata még a régi időkből. Szvsz Hegynek, Kertnek v. Csabának lenne még hasonló. A Hegyieknek pl. rendesen "kijut" a repülőtér zajából. De ez a repülőtér is csak bosszankodásra ad okot, egyáltalán, nem lehet a kerületről két összetett mondatot elmondani, amiben ne lenne legalább egy olyan fogalom, amitől az emberben szépen felmegy a pumpa.
pl: Nagyszerű előadóestje volt Á.J.-nek a Csigaházban szombaton. De amíg odaértem és vissza elköltöttem 1000-et taxira keresztúrtól, (800+jatt)keresztúrig viszont így is szétfagytam amíg legyalogoltam, na és persze hazáig is szétfagytam újfent, mert nem járnak a buszok. De folytathatnám: vadregényesek Rákoshegy mellékutcái, de a Repülőtér a zajártalom miatt a Lőrinci önkormányzatnak fizet, vajon miért?
Vagy milyen hangulatos Rákosliget! Kár, hogy a teniszpályát évek óta csak a "felső tízember" használja, és télen már vagy 20 éve nem locsolják fel hogy korcsolyázzunk egy jót.
Vagy: Milyen jó a patakparton sétálni -amíg nem jön szembe két megtermett schnauzer gazda nélkül-.
Vagy: Milyen jó március idusán kitekerni az Isaszegi emlékműhöz - csak kár, hogy közben átlag 8-10-szer van halálfélelme az embernek, mert főúton tud csak tekerni.
Romantikus, kicsi szutyok hely. Semmi több. Helyi "kiskirályok", és "szürke" ingázók földje. A varázslatos gesztenyefák lassan kiszáradnak, a VI.utcai (új és "elit" nevén Gesztenyés-óvoda) lassan elveszti a névadó gesztenyefát, a jegenyéket tucatjával vágták ki, a vasúti felüljáró lebontására, de felújítására sincs pénz évek óta. Az utak katasztrófálisak, de csak legyintünk: "Jó az".
Elvagyunk mint a befőtt. Pedig ahogy OVI mondta "Magyarország egy jó hely."

Lehetne.

Előzmény: Cyberius (1254)