Ginger!
Én békességet, meg jóakaratot kívánok az embereknek!
Pál meg a következőket: Gal. 1.9 "... Ha valaki néktek hirdet valamit azon kívül, a mit elfogadtatok, átok legyen." és 1 Kor. 16.22 "Ha valaki nem szereti az Úr Jézus Krisztust, legyen átkozott!..."
Nos, aki kikerüli Jézus Nevét, tagadja, hogy Ő a Vagyok Jehova, Isten, ítélje meg az Úr!
Legyen Ő a bíró.
Én nem gúnyosan beszélek Szombatosokkal, hanem teljesen elutasítóan.
És semmit nem találtam Szombatosokban, amit tisztelnem kellene. Mert én vele ellentétben be szoktam látni tévedésemet. Mert a tévedés nem túl nagy baj, de a hamisság már igen. És a hamisság terjesztése azzal a céllal, hogy okosnak tűnjék nem kelt bennem tiszteletet.
A konokság és a tiszta apostoli tanításhoz való ragaszkodás az értetlen embernél ugyanolyan. Így köszönöm dicséretedet. Ha kicsit utánam olvasnál, tudnád rólam, én a fafej jelzőt kaptam. Gondold meg, miért?
De azt is írtam magamról, ha az Úrról írnék hamisat, én magam is hamis lenék. Teljesen. Hát akkor kénytelen vagyok az Úrról írt dolgom mellett kiállni! Mert igaz!
A katolikus egyház tévtanításai meg már eléggé kitárgyaltak a katolikus egyház topicban. Ott vélekedéseimet is olvashatod. Azért, mert Te felületes, ill. tájékozatlan vagy, még nem ad alapot arra, hogy nekünk (nekem, Balázsnak, satyának, stb.) mindent újra le kellene írnunk.
Olvass hát és tudakozz, találsz ott Máriáról, épületekről szokásokról, pápáról stb sok gondolatot.
Azt meg nem vetted észre, hogy e topic nem a legjobb szándékkal íródott? Holott én is keményen ostorozom(tam) a római egyházat?
Kedves Ginger, él bennem a gyanú, hogy Te sem vallod az apostoli hitvallást. Tagadod a Háromságot, vagy azt, hogy Jézus Krisztus Isten, ahogy Tamás állította. Ha nem tévedek veled kapcsolatban, érthető, hogy ellenem fordulsz. Az is, hogy nem értesz. Mert, ha értenél, megváltoznál.
CSerfa