Broe Creative Commons License 2001.11.05 0 0 378
Sziasztok!

Hát először is: megcsináltam a tesztet: 24/24, de ez néhol sántít, mert van, amikor nem kerülhetem el a végrehajtást, így csak halogatom. Érdekes, hogy elpirulni nem, vagy csak nagyon ritkán szoktam, inkább ez a szívdobogás-remegés dolog áll fenn. Egyébként már ezt egyszer az előbb megírtam, csak valami gáz van itt a nettel, úgyhogy ha kétszer kapjátok meg, ne csodálkozzatok nagyon. A másik, ami még a távollétem alatt volt, a külsőség kérdése... mármint a ronda külső érzete: hát ez abszolút megvan, ragyák is, meg a fehér bőr, meg a vörös haj, meg a kövérség (kemény 40 kiló, vagy már annyi se...) :(
kedves Platánia!
azért nem kellett volna beidézni az egész szövegemet, bár örülök, hogy így megtaláltad a közös dolgokat, hasonlóságokat bennem. Igen, sokat gondolkodom, de rendszerint semmire sem jutok. Általában inkább csak a megtörtént helyzeteket elemzem.
Volt még egy-két dolog, hozzászólás, amit nem tudtam eddig elolvasni, most azt fogom tenni, aztán meg elmesélek valamit - feltéve hogy érdekel titeket -, ami eléggé meggyőzött, hogy ez vagy szoc.fób, ami nekem van, vagy valami, ami pont olyan. :)

Előzmény: platania (375)