CSerfa Creative Commons License 1999.03.02 0 0 50
Szombatosok!

Idézek Tőled az Olvassuk a Bibliát topicból: 1999-02-06 11:42:04 "35.Ezt a Mozest akit megtagadanak, mondvan:Ki tett teged fejedelemme es birova? ezt az Isten fejedelmul es szabaditoul kulde ANGYAL keze altal, aki megjelent neki a csipkebokorban.
Ki jelent meg a csipkebokorban ? "

Nos, ha olvasod a Biliát, rájössz, hogy Mózessel Jahve, a Vagyok maga beszélt a bokorban. Nem Jahve Angyala.
A Te hamisságod ott kezdődik, hogy Jahve angyalának nevezed az Angyalt. Pedig ez az angyal maga Jave. Mert úgy mutatkozott be Mózesnek: "Vagyok aki Vagyok"
Te mégis, valaki mást tartasz Jahvénak, de ezzel szembekerülsz a Bibliával.

És azért halt meg feleslegesen szerinted Jézus, mert semmi bűnt nem találtak Benne! Csak azt, hogy Isten Fia, azaz Istennel egyenlő, azaz Isten volt. Mert, amint a Biblia Írja, Jézus nem is tagadta istenségét. És ezért ölték meg. Mert nem viselték el, akárcsak te, hogy ember hogyan lehet Isten. De te rosszabb vagy náluk, mert akik gonosz kezeikkel megölték Őt, azok megtértek. Te gonosz írásaiddal zavarogsz, és nem térsz meg. Hanem a Fórumon is tévelygőtársakat keresel, és bátorítasz tévtanokra.

Te állítottad, a Fiút nem imádták. Mert nem ismered a Bibliát, csak felekezeted tévelygéseit. Holott megmutattam, hogy bizony imádták és imádni is fogják, a mennyben, a földön és a föld alatt is.
Te állítod, hogy Jézus nem Isten. És azt is, tudod mit beszélsz. Így szerintem menthetetlen vagy, annál nagyobba vétked.
Mert a magad tekintélyét véded, meg felekezeted okoskodását, azzal nem törődve, ravasz tévelygéseddel embereket hitetsz rossz ismeretre.

Azaz Te hamis, veszedelmes eretnek vagy, akivel semmi másról nem vitázom, e dolog egyszerű, egyértelmű, Jézus Krisztus Jahve, ha a Biblia igaz. Jézus Isten, ha a Biblia igaz. És Te hamis vagy, ha kötöd az ebet a karóhoz.
Nem teérted, hanem az olvasókért írtam, amit írtam, hogy tévelygéseidet lerontsam. Mert neked járna a Szellem, ha Jézus tanítványa lennél, és akkor te is Őt dicsőítenéd. És Jézus Nevét hangoztatnád, mert más név nem adatott. De jössz Jahvéval, homályossággar, ravasz tévelygéseddel. Minek ennek topic?
Aki érti, úgyis elvet téged. Aki nem érti, értse, amit akar.

CSerfa

Előzmény: CSerfa (43)