Mijo Creative Commons License 2001.11.01 0 0 20

Ugyan Zsigó Róbert országgyűlési képviselő, ez idáig még nem ereszkedett le közénk, az is lehet, hogy ő ezzel a távolság tartással tisztel meg bennünket, ami azt az üzenetet hordozza magában, hogy nem kíván tovább etetni bennünket, mint ahogy tette képviselősködése előtt, bácsalmási ÁFÉSZ-es cukrászüzeme remekeivel. ( Hol a dió avas, hol a tejszin savanykás, hol a rétesliszt zsizsikes ..., brrrrr ... )

Mindenesetre ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy közvetlen disputába kezdjen vele - vagy a titkárságával -, az az általa publikált alábbi e-mail címen megteheti !

zsigo@baja.hu

Zsigó képviselő urunk, végre valahára közszemlére tette saját internetes honlapját is: www.zsigo.baja.hu, mely tartalmában, rejt számomra értékelendő elemeket.

Például, ama általam humán viselkedésként feltételezett távolság tartás, ami a fórumunkon történő megjelenését illeti, a honlapban észlelt Segítő Kezek a Gyermekekért Egyesület elnökeként olyan negativ luxus, amit még ő sem engedhetne meg magának, lévén szerény meglátásom szerint, ha már felvállalta e nemes képviseletet, akkor kutya kötelessége lenne minden rendelkezésére álló, és esetünkben számára semmibe sem kerülő módot a gyermekek érdekében igénybe venni. Zsigó Róbert ezt eddig itt - ki tudja miért ? - elmulasztotta, pedig ezt e lehetőséget mi már évek óta kínáljuk neki :(! Ugyanez hasonló okok miatt, a Bajai Férfi Kosárlabda Klub életében töltött kétéves elnökösködése alatt is felróható számára !

Azt írja nekünk a Róbert: A jövő elkezdődött ! És emögött a blikkfangos mondat mögött, ekként láthatjuk a jövőnket: "Hamarosan ide kerülnek választókerületünkkel kapcsolatos jövőképem, az azzal kapcsolatos események hírek és e jövőképbe tartozó internetes tartalmakra mutató hivatkozások/linkek... :o)"
Na most kedves Róbert, ha van jövőképed, akkor add elő, de ha MÉG nincs, akkor ne áltass bennünket azzal, hogy HAMAROSAN MAJD lesz ...! Különösen ne az észlelt dátum nélküli módon, hogy ne legyen mihez viszonyítva rád kérdezni, hogy hun a fenében van má' ???
( Valójában, hány "jövőképem"-ről is van itt szó, mely(ek) ide "kerülnek" :((..? )

Kedves Róbert, kééérlek, ne így, még ránk nézve is igen nagy a blama: Választók közt képben, szóban: "2001. június Érsekcsanád, Milleneumi zászlóátadás" (Fotók itt !) Nem vagy te hegymászó a Mount Everest-en :(! Róbert, a "Fotók itt" alatt, ezek a fotók "láthatók": "A /foto/200106_csanad/ web oldal nem létezik a http://zsigo.baja.hu/ szerveren." :((! A baracskai fotóid is hasonló képet mutatnak .....

Nem bírom ki, hogy ne kísérletezzek, hátha megtörik a jég, és ahogy a Petike Józsi - mint derült égből a mennykőcsapás - megszólíttatott ( kár, hogy egy megszólítást nem lehet bekeretezni :(.. ), sosem lehet tudni, hátha mégis - így naivan egy butaságomból fakadó, akár jelentéktelennek is tűnhető kérdést teszek csak fel: kedves Róbert, az atyánszky kollégád olyan egyértelműen jegyzi, miszerint ő a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszer-Ipari Főiskolai Karán szerzett diplomát, esetedben mit takar a a Pécsi Tudományegyetem FEEFI hallgatója megjelölés ? Lehet, hogy holmi tanulásokkal, kevésbé vontad volna el az idődet és az energiádat a mindannyiunk javát szolgáló képviselősködéstől, ha a gyurihoz hasonló módon "diplomáztál" volna le :)!

Muity Mijo
Baja