geszthi Creative Commons License 2001.10.31 0 0 118
Mar ne haragudj, SZKJ de ha neked ez a bizonyitek akkor szimplan hulye vagy. Ilyen alapon a Ratko korszak a magyar tortenelem csucspontja...

No es abba mar bele se menjunk, hogy ez meg mindig nem valasz arra, hogy te miert fogod egesz eletedben nyogni Bokrost.

Mondjuk megint kerdezhetnem, hogy hogy van az egod. Ha visszakeresed lathatod, hogy en meg azt sem vontam volna ketsegbe, hogy a gonosz Horn politikai okbol rugott ki.

De ugye neked nem eleg a martiromsag, meg a nagy nemzetert aggodot is be kell hoznod allandoan.
Mert az a nepirto Bokros ugye. Meg hat a TV2.
Es ez nem eleg meg te jossz itt masokat kioktatni, meg beperelesrol elmelkedni. Azert 3 napig meg csak kepes vagy visszaemlekezni miket mondtal nem?

Mert itt kerem minden szuper mindennel meg vagy elegedve, kulonosen az Eu teruleten... es akkor jon ez a TV2 es itt szitja a hangulatot.

Mert az a sok rohadt nover befoghatna, hisz nem csinalnak azok ugyse semmit, mit nyavajognak az allando ugyeletek miatt.
Aztan a kezdo orvosok is, hisz akkora a fizetesuk hogy valamit aldozniuk kell, hat legyen ez az allando ugyelet stb.

Egyebkent nem csodalom, hogy ilyen modszerekhez kell a nagy kormanyhivoknek folyamodni. Az autopalya igereteket meg el lehet valahogy felejteni, ugysincs a tobbsegnek kocsija. Na de a nagy egeszsegugyi reformok elmaradasa, a 400% fizetesemeles a dolgozoknak mar ciki. Mikola csalad nyomulasa meg vegkepp.

Hisz mindenki tudja milyen is a helyzet valojaban, nem kell TV2 hozza.
7i7 nem viccelt meg az aldatlan helyzettel Eu-ben?
Mert akkor meg is van a komplett osszeeskuvesed a fidesz ellen.

Csak azon gondolkozz el ha kepes vagy ra, hogy ha minden olyaan szuper lenne, a jovo oly rozsaszin, akkor hogy a csudaba lenne kepes barki is lazadast szitani, e csodas kormany ellen. Hisz minden igeretet betartja, a valaha volt legerkolcsosebb, legpeldamutatobb...

Mar keszulsz a 94-es valasztasok utan elhangzott jobboldali szovegre, hogy halatlan nepseg a magyar?

Előzmény: Székely Kecskés János (98)