Albertino Creative Commons License 2001.10.29 0 0 3007
Köszönöm szépen a segítséget.

De én ott látom a problémát, hogy átviszem a számlákat a könyvelőnek egy borítékban, dossziéban, vagy akárhogy. Nyilván nem én vagyok a legfőbb ügyfele(akkor ugyanis éhenhalt), hát félrerakja, és majd valamikor bevallás előtt könyvel, meg ami még kell. Nos, ha közbenegy számlám mondjuk kiesett, és nem kerül bele, akkor a bevallás rossz lesz.
Ha emberünk becstelen(tudom, ha nem bízom benne, akkor ne nála könyveltessek), akkor rám fogja, hogy elhiszi, hogy én kaptam ilyen számlát, de én vesztettem el, és hozzá már nem vittem át. Mindketten mást mondunk, de nem ez az érdekes, mert szívni én szívok.
A régi munkahelyemen, ahol alkalmazott voltam, és sok számla volt a cégnél, voltak olyan gondok, hogy a sofőrök hordták a napi elég nagy paksamétát a könyvelőhöz, és volt olyan, hogy eltűntek számlák. Mivel ott sok volt, hát gyakrabban előfordult ilyen. És, soha nem sikerült kinyomozni, hogy a pénzügyi osztály hányta el a számlát, vagy az aranykezű sofőr ejtette-e ki útközben, vagy a könyvelők voltak a hunyók. Nos, bár nálam nincs és nem is lesz ilyen számlaforgalom(de azért nem a havi két számlás cég vagyok), de érdekelne, hogy az ilyen esetben mi a helyzet.

Előzmény: MaZsola (2963)