birs Creative Commons License 2001.10.28 0 0 87
Kedves Cypher0!

Fogyasszuk már le egy picit azt a ludat... :)

Nem értem mi okból, de fagyasszuk le, ha Neked ez a kívánságod. :)

Mi van, ha Isten egy-két embert születésükkor látnoki képességekkel, asztrálutazás képességével, tisztánlátással, vagy médiumitással "vert meg"? Azokat eleve a pokolra küldi, még születésükkor? Az viszont nem lehetséges, hogy újjászületésük előtt követtek volna el valamilyen bűnt, hiszen újjászületés sem létezik, nem igaz? Tehát minden ember egyenlőnek születik, kivéve őket. Akkor most hogy van ez???

Isten soha senkit nem „ver meg” születésekor - se látnoki képességekkel, se az asztrálutazás képességével, se „tisztánlátással”, se pedig médiumitással nem lát el. :O)

Mert hogy ezek a képességek NEM a Mindenható Istentől származnak, hanem az e-világ istenétől – sátántól.:(

Aki tehát ilyen „képességekkel” születik, az ezeket a „tudományokat” - valamelyik felmenőjétől örökölte, nem pedig Istentől kapta.

Ezek a praktikák ugyanis Isten előtt utálatosak, és kizárólag csak átkot hozhatnak minden ember életére. :O)

Mivel azonban Isten szereti az embereket, ezért elküldte Fiát, Jézust, hogy Őáltala megszabadulhassunk az őseinktől örökölt minden átok alól.

Aki tehát Isten áldása alá akar kerülni, az megtérhet, és megkeresztelkedhet vízzel, és Szent Szellemmel - vagyis újjászülethet. Aki hajlandó erre, az Isten áldása alá kerül, és Ő hatalmat ad arra, hogy megtörhessük ezeket az átkokat (is) az életünk fölött. Mert meg van írva, hogy Jézus Nevére minden térdnek meg kell hajolnia: a Mennyben, a földön, és a föld alatt is. :)

Üdv,
Ildi

Előzmény: Cypher0 (75)