PitNyul Creative Commons License 2001.10.28 0 0 24
Több lépcsőben is lehet javítani a dolgon akkor is, ha nem szándékozol most "nagyberuházást" eszközölni.
1.) ALAPLAP
Ha a 200 MHz-es procid 150-en megy, a buszsebesség 50 MHZ-re van beállítva. Ha megvan még az alaplapod Mainboard Manualja vagy User Guide-ja, keresd meg a buszsebesség beállításait, az alaplapon állítsd be a 66MHz sebességet.
Ha nincs meg a könyvecske, erős fényben jól tanulmányozd át az alaplapot, találsz egy kis apróbetűs táblázatot, ami a frekvenciabeállítás lehetőségeit sorolja fel.
(Ha létezik még a cég, akitől be lett szerezve a grejzli, kérd a segítségüket. Pillanat alatt megcsinálják; [MINDIG A FŐNÖKÖT KERESD!] és pénzt sem fonak kérni érte, hacsak nem tetvek).
2.) GRAFIKUS KÁRTYA
Na, szóval: 1.2 MB-os memóriával szerelt VGAkártya nincs. A Te kártyád vagy 1; ritkán 2 MB memóriával szerelt, de a második Megának többnyire csak a helye van meg az említett kártyán. Sokszor még az aljzata sem. Ő a "Leggyengébb Láncszem"; tudod, mi a teendő?
Egy másik Tró kártyát ajánlok Neked: S3 TRIO 3D 8MB PCI - ezt 4600 Ft+ÁFA áron beszerezheted a PC Partner Kft-nél. Zugló, Limanova tér 25. Ezt az Erzsébet Királyné - Nagy Lajos kereszteződésnél találhatod, a lyukastornyú templom mögötti téren. A tér végében, a bejárati kapuval szembeni vasajtó. Ha jobban el vagy eresztve lével, persze vehetsz egy PCI-s VOODOOII-t 12 MB RAM-mal; evvel már garantáltan meg leszel elégeve.
Persze, egy kis gondod így is lesz, mert mindkét kártyát CD-ről lehet installálni. Vagy kiveszed az egyik vinyót, és egy havernál átmásolod a Win9x driver foldert rá. Ha számítástechnikai cég segítségét kéred, 1000 v 2000 Ft +ÁFA-ért megcsinálják. Ha szimpi vagy, nem kérnek pénzt. De tudod, Ők ebből élnek...
Előzmény: Törölt nick (23)