bixi Creative Commons License 2001.10.25 0 0 22992
Valóban pongyola voltam, nem a vagyont viszik ki bocs.
Ez nem politika:
De az adókedvezmény miatt irreális értéket teremtenek, mert pl.: az opelnak jó volt drágán gyártani motort. Mert a nyereség itt képződött, németet meg csökkentette, mert itt fizette az adót, a nulla százalékot...

Más:
A magánnyugdíjpénztár fidesz politikájával én sem értek egyet, de ez még nem biztos, hogy változik. A példa miatt irtam.
De az USA-ban nem török, meg német tulajdonban vannak a pénztárak. Tehát nem a nemzeti vagyont gyarapítják mo-n a pénztárak (ALIANZ stb.) USA-ban más a helyzet, nekem spéci biztosításom van, ami a betegbiztosítással is van kombinálva, ez nem olyan egyszerű. Az egész betegségbiztosítással együtt kellett volna az egészet megreformálni, mert a másik része a zsíros a falat, a betegs.bizt meg a kockázatosabb. Szerintem jobb lett volna együtt megoldani...

A fidesz rendszer valóban kádári emlékeket ébreszt, de a centralizáció ezzel jár. Meg így tudják lenyomni a szervezett kommunistákat, csak azt nem értem, akkor miért vannak komcsik a kormányban?

Az mszp-ben mi a szocdem, ez érdekelne. De ne a programot mondjad, hanem amit megvalósított 94-98 között... Ellentmond neked pl, a minimál bér év eleji emelése elleni mszp tiltakozás!! Egy ilyet a szocdem párt nem tehet! Ezt nem birod megmagyarázni...

Előzmény: minderbinder (22987)