karesz4 Creative Commons License 2001.10.25 0 0 1050
Üdv!

(MTI) - Gellei Imre, a magyar labdarúgó válogatott szerdán kinevezett szövetségi kapitánya a jövő héten írja alá új szerződését. A pontos időpontról még nem állapodott meg az MLSZ vezetőivel.
- Az utánpótlás-csapat szövetségi edzőjeként eddig is az MLSZ alkalmazottja voltam, ezért nem kell teljesen új megállapodást kötni, elég apróbb módosításokat végrehajtani - mondta a szakvezető az MTI-nek. - Gondolom mindenki sejti, hogy ez mit takar, többet nem akarok erről elárulni, mert ez csak a munkáltatómra és rám tartozik.
Gellei most a legfontosabb feladatának az olimpiai válogatott november 7-i zalaegerszegi mérkőzésének előkészítését tartja.
- Az Alpok-Adria Kupa keretében itt fogadjuk a szlovéneket, és szeretném, ha korábbi vidéki szerepléseinkhez hasonlóan ezúttal is teltház előtt kerülne sor a meccsre.
A felnőtt együttes kispadján november 14-én a Macedónia elleni barátságos mérkőzésen mutatkozik be.
- A keretben az olaszországi vb-selejtezőhöz képest nem tervezek komoly változtatást. Az ott mutatott teljesítmény a mérce. Aki többet tud a Parmában pályára lépőknél, az kerülhet be a csapatba.
Gellei megbízott kapitányként a Románia (0-2) és Olaszország (0-1) elleni vb-selejtezőkön már ült a válogatott kispadján.

Karesz